Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi har fått en ny selger!

Rickard Haltnes har vært servicetekniker i Dental Sør i 3,5 år. Nå er han blitt teknisk selger. Han gleder seg til å hjelpe nye og gamle kunder med å finne riktig utstyr for dem, og som nyansatt selger har han kanskje en ekstra rabatt på lur?

 

Rickard har jobbet som røntgentekniker i 11 år, hvor de siste 3,5 av årene har vært i Dental Sør i vårt Oslokontor. Da det åpnet seg en stilling som selger var han ikke i tvil, han var klar for nye utfordringer. Rickard trekker frem at han synes det er en viss spenning knyttet til salg, og som tidligere tekniker tror han at han har en fordel med at han har en dybdeforståelse for hvilket utstyr kunden trenger. Det gjør at han lett kan anbefale løsninger som han vet fungerer godt.

Noe av det Rickard gleder seg mest til er å være med helt fra start. At han nå kan gå inn i en klinikk og finne løsninger og være en samarbeidspartner for kundene sine på en helt annen måte enn han kunne som tekniker.

Ta kontakt med Rickard dersom du ønsker råd og veiledning for hvilket utstyr som vil passe deg best til ekstra gode priser.

Kontaktinfo:
Rickard Haltnes
Teknisk selger
E-post: rickard.haltnes@dentalnet.no
Mobil: 930 10 106