Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Sanya vant iPad

Sanya Kunarajah ble vinneren av iPad-trekningen vi utførte i forbindelse med vår kundetilfredshetsundersøkelse tidligere i februar. Sanya jobber som tannhelsesekretær ved Oslo Tannregulering avdeling Mortensrud. Her har hun jobbet i drøyt fem år, og trives godt.

 

I sin tilbakemelding til oss nevnte Sanya at hun var spesielt fornøyd med servicen de har fått fra Dental Sør, og at de får den hjelpen de trenger når de trenger den. Hun trakk også frem at varene de bestiller kommer raskt frem, og at de er fornøyd med utstyret de har handlet hos oss. Sanya forteller at Oslo Tannregulering blant annet har røntgenutstyr fra KaVo, UnicLine S-uniter, desinfektor, skanner, dac og autoklav fra Dental Sør, og er spesielt fornøyd med rask responstid når de kontakter oss for serviceoppdrag.

 

Vi fikk inn utrolig mange svar i vår kundetilfredshetsundersøkelse, noe vi setter veldig stor pris på. Det var jevnt over veldig mange positive tilbakemeldinger, som forteller oss at vi gjør mye riktig. Vi fikk også noe konstruktiv kritikk, som vi tar tak i for å bli bedre. For oss er det viktig å høre både ris og ros, siden målet vårt er å levere på 1. klasse. Vi ønsker oss derfor tilbakemeldinger fra dere kontinuerlig, og vi håper å få minst like mange tilbakemeldinger neste gang vi sender ut en kundetilfredshetsundersøkelse.

 

Vi vil gjerne gratulere Sanya Kunarajah med premien, og samtidig takke for alle svarene vi fikk inn!