Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Tannlegene Waage

Tannlegene Waage 4352 KLEPPE

Tannlegene Waage flyttet i april 2010 fra en eldre bygning i sentrum inn i nye etterlengtede lokaler. De nye lokalene ligger litt utenfor sentrum i Kjøpmannsbrotet 5. Fra 2. etasje har de utsikt over det flate jærlandskapet med den berømte statuen “”Fremmed fugl”” midt i Klepp kommunes største rundkjøring.

Klinikken består av ikke mindre enn 6 behandlingsrom, med 2 rom for fremtidig utvidelse. Eierne har på en elegant måte fått lys inn til klinikken ved å bruke glassvegger mellom korridor og behandlingsrom.

Ved å dekorere glassveggene med kjente fotomotiv fra nærmiljøet på Jæren, får man inn lys, men det er ikke innsyn til pasientene under behandling. Dette er med på å skape en trivelig atmosfære når pasientene kjenner igjen motivene som på denne måten trekker oppmersomheten bort fra det som virkelig venter.

Eierne sier de er veldig fornøyde med resultatet.

Dental Sør fikk æren av og være med på hele prosjektet fra tegning til ferdig klinikk og takker for leveransen av bl.a : Climo innredning, uniter, maskin rom, autoklav, dac, foliesveiser, desinfektor, lysflåter, roterende instrumenter fra Kavo, sadler, røntgen e.t.c

Vi gratulerer tannlegene Waage/Nordbø og alle andre ansatte med den flotte og topp moderne klinikken.

Fotograf: Jan Inge Haga 03 2011