Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Rogaland Spesialisttannklinikk

Åpnet 3. september 2008 i Stavanger

Av Jan Thomassen

Bygd som en selvstendig klinikk, men i samme bygg og etasje som Bjergsted Tannklinikk i Stavanger Sentrum. Klinikken ble tatt i bruk medio juni 08 men ble høytidelig og offisielt åpnet 3. september 2008 med ca 250 inviterte gjester og ansatte til stede.

Dental Sør v/Rasim Maksumic har bidratt til tegne- og planleggingsarbeidet i tett samarbeid med Hans Otto Torgersen ved Fylkestannlegens kontor, og for øvrig levert blant annet Heka Unic uniter,

Climo innredning og maskinrom fra Cattani.

Vi var heldige å få være til stede ved åpningen, og med oss hadde vi både gave og en fotograf.

Alle var med! Fylkestannlegen, de ansatte, fylkesordførere og representanter fra kommunen. Senere på dagen ble de private tannlegene i distriktet invitert, og totalt regner vi med det var mellom 200 og 300 mennesker innom.
Fra overtannlege Anfinn Valand har vi mottatt følgende mail:

Hei Jan

Takk for fine bilder.

Fin nettside med reportasje fra åpningen.

Vi hadde en fin åpningssermoni. Nå er vi tilbake til hverdagen og det er nå det virkelig gjelder.

Men har man satset på kvalitet i alle ledd så viser det igjen på resultatet. Utstyr og innredningen som er blitt levert fungerer ypperlig. Vi får mange lovord når det gjelder utseende på selve utstyret. Og når vi kan kombinere estetikken med funksjonaliteten da må det bli bra.

Dental Sør har igjen levert et produkt som vi kommer til å få glede av i lang tid fremover. Et produkt som er av god kvalitet men der også hele prosessen fra planlegging til iverksetting har fungert veldig bra.

En av brukergruppene våre på klinikken er mennesker som har problemer med rus. Det er mennesker som ikke alltid har klart å takle livet sitt på en god måte. Mennesker som ikke stiller fremst i køen. Det er mennesker som har behov for mye menneskelig nærhet og omtanke. “Tenk at vi får komme inn på den fineste klinikken i byen”, har de kommet med kommentar på. Det betyr mye å få akkurat den tilbakemeldingen.

Men klinikken hadde ikke vært det som den er i dag hvis ikke det hadde vært for de ansatte.

Jeg synes vi har fått en klinikk som viser igjen organisasjonsutviklingsprosjektet vårt 3T: trivsel, trygghet og tilhørighet. 3T, begreper som rettes innad i organisasjonen men også utad mot våre pasientgrupper og samarbeidspartnere.

Dentalt Sør har vært med på å gi oss både trivsel og trygghet.

Så får alle vi som arbeider med Rogaland spesialisttannklinikk gå løs på alle de utfordringer som venter med mottoet til Tannhelse Rogaland FKF klart hevet : Ta vare på smilet.

Hilsen

Anfinn Valland

Overtannlege

Tannhelse Rogaland FKF