Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Nordmo Tannlegesenter

For Jon Nordmo spes.oral protetikk, Tannhelsesekretær Irene Mørkestøl.
Nordmo Tannlegesenter

Noen ord fra Nordmo Tannlegesenter angående samarbeidet med Dental Sør i forbindelse med spesialist avdelingen.

Det var flere aktører som var aktuelle for vår nye avdeling ved Nordmo Tannlegesenter, valget falt til slutt på Dental Sør, dette er vi i dag svært glade for!

Samarbeidet har vært upåklagelig, Dental Sør har stilt opp og levert utmerket kvalitet og service -hele veien, til avtalt tid og pris!

Kontakten har i hovedsak vært direkte mellom meg og Dental Sør, slik at Nordmo har kunne arbeide tilnærmet normalt under hele bygge prosessen.
Fantastisk!

Vi er svært fornøyd med utstyret! Det eneste vi i ettertid angrer på er at vi skulle hatt Kavo E-70 uniten på alle rom!! Den er fryd å jobbe med, den perfekte partner vil vi si, den er absolutt verd sin pris.

For en tannlege som jobber firehendig med sin sekretær er den for oss blitt ett “must” ved lange behandlinger og er absolutt det foretrukne rom å arbeide i. Pasientene får nyte synet av Hybrid lysflåtene fra D-Tec som henger som en takpryd over vår E-70, i et vell av farger.
Pasientene synes det er rogivende!

Service og vedlikehold er enkelt for sekretærene, er det noe de lurer på stiller Dental Sørs teknikere Roald eller Anders umiddelbart opp, uansett er de bare en telefonsamtale unna, og med deres kunnskap om utstyret holder det oftest med en rask samtale.
Sekretærene synes det er raskere å ringe dem, enn å slå opp i bruksanvisningen hvis det er noe de lurer på. Så takk for alltid god oppfølging og service. Nordmo er svært glad for de lange låsbare piskene som medfører lite belastning når man jobber, i tilegg er er det meget effektivt
med herdelampe og 3-veissprøyte på tannlege- og sekretær siden. Pasienten har meget god sitte/ligge komfort i E 70.

Innredningen fra Climo er lekker og funksjonell, og lett å holde ren, sterilen likeså.