Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Meier + Kydland Tannklinikk

Pål Meier og Ingvald Kydland åpnet ny klinikk i Flekkefjord 16. mars 2017.

Skrevet av Pål Meier og Ingvald Kydland.

Ideen om en ny felles tannklinikk startet høsten 2016. Pål Meier tok da kontakt med Ingvald Kydland og spurte om de skulle slå seg sammen og bygge en ny tannklinikk. Kydland drev da egen privatpraksis på Tonstad. Han har bodd de siste to årene i Flekkefjord derfor ble dette en flott mulighet til å flytte praksisen nærmere bostedet.

Lokalene til den nye tannklinikken er ca 200 m2. De var helt uinnredet da Meier og Kydland startet planleggingen.

Dental Sør har vært en viktig støttespiller i hele prosessen med å innrede ny tannklinikk. Rasim har tegnet lokalene på en flott måte. Eddie Brandsvoll har vært vår viktigste samarbeidspartner. Uten hans hjelp hadde vi ikke klart realisere drømmen om en storklinikk. Han har også representert oss når det gjelder de praktiske og økonomiske aspektene ovenfor utleier.
Dental Sør har også stått for levering av alt nye uniter og dental innredning. Monteringen har Roald og Rasim gjort.
Vi er veldig godt fornøyd med sluttresultatet. Dental Sør har utformet en meget funksjonell og brukervennlig klinikk.

Det er 5 behandlingsrom på tannklinikken som alle har store vindusflater og godt lys.
Inn fra hvert behandlingsrom er det glassvegger for å slippe inn mer lys i resepsjonsområdet. Dette gjør hele praksisen lys og trivelig å jobbe i.

Utvendig er bygget buet og dette gjenspeiles også innvendig. Korridoren er bygget i samme bue som ytterveggen. Skranken er også buet.

Tannklinikkens design og utforming har BRKLYN Designstudio stått for.. De har fått frie tøyler og resultatet er blitt både stilig og flott. Blå er hovedfarge i hele klinikken. Veggene til kontoret har bilder av vann som symboliserer renhet.
Det måtte utarbeides et navn og en logo til den nye klinikken. BRKLYN mente da at navnene Meier og Kydland var så innarbeidet at disse burde brukes. Logoen og navnet på tannklinikken ble derfor: meier+kydland tannklinikk.

Tannklinikken har en sentral beliggenhet i forhold til parkering og handelsmuligheter. Viktig for god pasienttilgang at det er god adkomst og lett å finne.

Tannlege Pål Meier og Ingvald Kydland trives godt i de nye lokalene. Teamet per i dag består av 2 tannleger og 4 tannlegeassistenter. Planen er å få inn en tannpleier på sikt.

Bildene er tatt av BRKLYN.