Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Markens Tannlegesenter

Dette er hva Arve Brekka og  Inger Abildsnes Kile skriver til oss om prosessen:

Etter over 20 år i et annet kontorlokale i Markens gate, var vi klare for å bygge ny klinikk. Vi fant egnet lokale i et nabobygg og med det kunne vi fremdeles beholde navnet på klinikken; Markens Tannlegesenter.

Vi hadde begge klare tanker om at vi ønsket en moderne tannklinikk og tok tidlig kontakt med Dental Sør med ønske om at de hjalp oss på veien mot dette målet. Eddie Brandsvoll har vært til uvurderlig hjelp i kontakten med huseier og koordinering av arbeidet og vi har brukt adskillig tid sammen med Rasim for å utforme klinikken. Vi endte opp med et areal på ca.  300 kvm med åtte behandlingsrom, stort spise-/møterom og et kontor. I første omgang har vi innredet seks av rommene og har ønske om å knytte til oss en kollega som kan bruke de siste to rommene der alt teknisk opplegg ligger helt ferdig. I behandlingsrommene har vi satset på Climo innredning og vi har kjøpt nye KaVo E70-uniter.

Vi er glade for samarbeidet med Dental Sør. Det har vært trygt å gå i gang med dette prosjektet når en har profesjonelle rådgivere til å bistå underveis i prosessen. I tillegg til mange positive tilbakemeldinger fra pasientene våre føler alle vi som jobber her at vi har fått en ny, god arbeidsplass og vi gleder oss til å gå på jobb.

Mvh

Arve Brekka og Inger Abildsnes Kile

 

Markens Tannlegesenter i ny drakt

Markens Tannlegesenter holdt offisiell åpning av sine nye lokaler den 17. august. Som stolt leverandør og av både utstyr og praksisplanlegging var vi selvsagt tilstede under åpningen.

De fremmøtte fikk omvisning av partnerne i Markens Tannlegesenter DA, Inger Abildsnes Kile og Arve Brekka. Det generelle inntrykket var en lys, åpen og trivelig praksis. Kile selv ga uttrykk for å være strålende fornøyd med både klinikken og samarbeidet med Dental Sør. I sin velkomsttale til gjestene nevnte hun Dental Sør spesielt, og la vekt på den gode dialogen og oppfølgingen hun mente de hadde hatt i prosessen.

Eddie Brandsvoll har jobbet med utregninger og praksisplanlegging sammen med Rasim Maksumic som har tegnet klinikken. Fra salgsavdelingen er det Trygve Lea som har hatt ansvaret. I tillegg til dette har våre teknikere Roald Kragh og Anders Dyrstad sørget for at alt utstyret har blitt montert riktig.

For Jan Thomassen var dette et prosjekt som var ekstra spennende å få i land, da han hadde vært i dialog med Kiles far om utstyr allerede i Dental Sørs spede begynnelse. Den gang, og siden, har Markens Tannlegesenter hatt en annen samarbeidspartner, men nå er samarbeidet endelig blitt en realitet for Dental Sør. Vi har jobbet med alt fra planlegging av klinikken til levering og installering av de nye unitene, innredning, belysning og det nye småutstyret.

 

Vi takker for tilliten og ønsker Markens Tannlegesenter lykke til!