Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Kvadraturen Tannlegesenter, ny klinikk åpnet mars 2012

Av tannlege Elisabeth H. Kårigstad og Birte A. Robstad

Utgangspunktet vårt var en eldre 2-roms klinikk som trengte oppgradering. Vi hadde jobbet sammen far og datter i 10 år i samme små lokaler. Vi hadde det trivelig nok, men trengte en forandring. Og det var faktisk Dental Sør som gav det lille ekstra pushet vi trengte for å sette i gang prosessen med å utvide klinikken. Et oppmuntrende “det klarer dere!” var det som skulle til. Og vi har ikke angret et sekund!

Vi fikk med oss tannlege Birte A. Ropstad på laget, og utvidet staben med tannpleier og 2 sekretærer. Sammen begynte vi planleggingen av den nye klinikken. Dental Sør kom inn i bildet på et tidlig stadie. De var med oss i alle kontraktsmøter med huseier og kom med mange gode tips i den forbindelse. Denne delen av planleggingen er tidkrevende og utfordrende, særlig for oss uten erfaring på området. Da var det godt å føle at vi hadde en ekstra part i ryggen.

Vi brukte også god tid på planleggingen av utformingen av klinikken. Hele veien følte vi oss godt ivaretatt av erfarne og profesjonelle folk. Flere ganger kom Dental Sør med gode tips til løsninger som vi ellers ikke ville tenkt på.

Vi endte tilslutt opp med Kvadraturen Tannlegesenter, en klinikk med 6 behandlingsrom med 4 nye Kavo Uniter og alt av moderne utstyr. Vi holder til midt i sentrum av Kristiansand. Vi som jobber der er utrolig fornøyde med resultatet og nesten alle pasientene kommenterer hvor lyst og trivelig det har blitt å komme til oss. Det er gøy å gå på jobb om dagen!

Vi kan i stor grad takke Dental Sør for det gode resultatet. Vi visste jo at utstyret de leverer er av første klasse, men sett i ettertid er det følelsen av å være “på samme lag” som sitter igjen!

Elisabeth H Kårigstad og Birte A Ropstad