Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Oris Stavanger velger VisiQuick

Tannlege Eirik Salvesen og kollegene i Oris Stavanger så etter en løsning som kunne samkjøre alle røntgen- og bildeprogrammer under ett. Løsningen ble VisiQuick levert av Dental Sør.

Oris er i en strategifase rundt valg av løsninger, og VisiQuick er et av alternativene de vurderer.  Hvilket program de til slutt havner på avhenger av mange faktorer, og derfor synes Salvesen det har vært positivt å teste det ut på klinikken på Madla.

 

Eirik Salvesen-Erfaringen har i stor grad vært positiv så langt. Det er fortsatt litt å gå på,
men programmet tilfredstiller mye av våre behov
.

-Eirik Salvesen

 

Han sier også at den viktigste grunnen til at de valgte VisiQuick var at de trodde på det konseptet som ble presentert. Deres behov var en løsningn som ikke var låst mot spesifikke scannere eller røntgensystemer. Den enkle tilnærmingen de fikk presentert fra VisiQuick i Nederland så lovende ut.

Etter installasjonen har mye av softwareløsningene Oris allerede brukte blitt samlet opp i ett og samme program. Spleising av databaser fra klinikkene har også blitt forenklet.

Så da gjenstår det bare å høre spørre tannlegen om han vil anbefale produktet?
– I generelle ordelag, ja. Det avhenger av utgangspunkt og ønsker fra den enkelte, men vi har i Oris Stavanger hatt god nytte av VisiQuick, konstaterer Salvesen.