Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Ny tekniker i Oslo

Helt i starten av koronaperioden fikk Dental Sør en ny ansatt i Oslo. Tore fikk derfor en litt spesiell start på sin DS-karriere, siden oppstarten kom midt oppi nedstenging av landet og tannklinikker.

 

Tore søkte jobb som tekniker i Dental Sør fordi han syntes det hørtes spennende ut å jobbe med medisinsk utstyr. Han er en allsidig type, og som dataelektroniker med fagbrev har han jobbet mye med både teknikk og mekanikk tidligere.

 

Nedstengingen av Norge gikk også utover våre teknikere, men heldigvis ble det nok å gjøre utover våren og sommeren. Selv om han fikk en litt spesiell start, er han nå i gang for fullt. Det setter han pris på.

 

Som nyansatt tekniker er det vanlig at man følger en annen tekniker på hans oppdrag i starten for å lære utstyret bedre å kjenne. Dette har Tore gjort, men han har også fått noen egne oppdrag. Disse har gått veldig bra.

 

Foreløpig synes han alle typer jobber er like spennende, og han jobber mest med montering av nytt utstyr og service på uniter. Han har lært masse siden oppstarten, og tar til seg ny kunnskap raskt.

 

På fritiden finner du Tore i en garasje hvor han skrur på både motorsykkel og bil, eller sammen med vennene sine.

 

Vi ønsker Tore lykke til som ny tekniker!