Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Climo med hygieniske produkter

Nå som fokuset på å minimere smitterisikoen ved å holde avstand og generelt sett en god hygiene i samfunnet har vi fått inn en rekke tips til smarte produkter fra vår leverandør Climo. Noen av disse produktene er har vi ikke hatt i vårt sortiment tidligere, men de kan skaffes på kort varsel.

Climo leverer for eksemper avskjerming til personlig beskyttelse. Skjermene kan produserer etter mål og egne ønsker for design. Disse kan stå på bord, gulv eller henge fra taket.

Skjermene leveres i akryl av typen PMMA, ideelt til hygienebeskyttelse som krever hypping rengjøring. Behandles det korrekt er det slitesterkt og holdbart. Rengjøres med såpe, og tørkes med en tørr, fuktfri klut.

 

LOG stol

Også stoler kan være mer eller mindre hygienevennlige. Den smarte LOG-stolen er designet av Troels Grum Scwennsen, og skallet er i formet finer kledd i laminat. Den tåler derfor å avsprites og tørkes veldig godt.

Stolen leveres med sterkt og sveiset metallunderstell i enten krom eller lakkering, eller med understell av tre. Dette kan fås i ask, eik eller beiset sort. Stolen fås i flere farger, slik at den passer godt inn i ditt klinikkmiljø.

 

Hygieneskap med alt-i-ett-løsning

Skapet er utviklet i samme design og kvalitet som Climos kjente klinikkserie. Her får du innebygd såpe- og spritdispenser. Det er også lagt opp til uttrekk av hansker eller munnbind, og uttrekk til servietter i bunnen av skapet.

Dette er et meget kompakt skap, som likevel har god plass til reservematerialer. Det passer godt inn i alle miljøer som setter hygiene høyt!

 

Hygienisk berøringsfritt blandebatteri

Det smarte blandebatteriet fra Miscea er berøringsfritt og helt unikt! Multifunksjonen gjør at du kan få både vann, såpe og desinfeksjon fra samme armatur, uten å ta på det!

Blandebatteriet er et svært godt hygienetiltak.