Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Aktuelle nyheter

25% rabatt på poser, papp og plater

Vi markerer styrket imagingavdelig med 25% rabatt på forbruksvarer til røntgen. Gjelder poser, papp og plater til vårt røntgenutstyr. Det finnes to typer originale fosforplater, og våre fosforplater er den av de to som gir best bildekvalitet på røntgenbildene. Slike plater har en levetid på 2 til 4 år for bildekvaliteten gradvis synker, så de må byttes ut en gang i blant. Vi selger i tillegg platene enkeltvis, og ikke bare i pakke på seks stykk!

Les mer

Tilbudsavisen er ute

Nå er Dental Sørs nyeste tilbudsavis klar, og mange av dere har nok fått den i posten allerede. Ikke fått den i posten, men har lyst til å motta våre tilbudsaviser på papir? Ta kontakt her.

Les mer

35% rabatt på tastaturpakke

Nå får du 35% rabatt ved kjøp av tastaturpakke fra Purekeys. I tillegg får du musematte på kjøpet når du kjøper tastatur og mus. Velg mellom kablet og trådløst sett.

Les mer

NYHET! KaVo uniQa

Endelig lanserer KaVo en ny unit, og nye KaVo uniQa står for mer glede i hverdagen ettersom den oppfyller individuelle krav og ønsker. Når det gjelder ergonomi og arbeidsflyt er personlige preferanser, og til og med smak, viktigst. Individuelle praksis- og romkonsepter kan realiseres med uinQa, uten problemer.

Les mer

20% på utvalgte D-Tec belysninger ut februar

I samarbeid med vår svenske leverandør D-Tec tilbyr vi 20% rabatt på høyst aktuelle kvalitetsbelysninger. Når operasjonsbelysningene stadig blir bedre og bedre, er det veldig viktig at omgivelsesbelysningen i ditt arbeidsområde følger med! I D-Tecs lys LAB kan du simulere ulike lys og ulike armaturer.

Les mer

20% på sadler og sessler i januar

Velg mellom skai, skinn eller spesialfarge. De fleste stolen kan fås med ryggstøtte og fotaktivator eller fotring. Standard er myke hjul for harde gulv, men det finnes også blankpollerte hjul og hjul med barnemotiv.

Les mer

Rasim tegner din nye klinikk

Når Rasim skal tegne en ny klinikk liker han å tenke nytt. Den neste klinikken skal alltid være den beste. I tillegg er han veldig opptatt av å skape god flyt, og tegner alltid klinikker han gjerne kunne tenke seg å jobbe i selv. Det er også svært viktig for han at kundens behov blir møtt, og tar dine ønsker med inn i arbeidet. Han tegner ofte to-tre forslag til deg, som dere går gjennom sammen. Som han selv sier: Det finnes ikke to like klinikker.

Les mer

Går du med en klinikkdrøm?

En tannlege bygger kanskje bare én klinikk i livet sitt. Vi i Dental Sør jobber med dette hver dag. Går du med en klinikkdrøm bør du derfor starte prosessen med å ta kontakt med oss!

Les mer

Ny daglig leder i Dental Sør

Da Simen Brualøkken ble kontaktet av BackerSkeie om å være med i en prosess for å potensielt bli daglig leder i Dental Sør var han midt i et stort og spennende prosjekt i sin daværende jobb. Likevel var han aldri i tvil, dette var en mulighet han gjerne ville utforske videre. Noen måneder senere er han i gang med stillingen, og gleder seg til fortsettelsen.

Les mer