Meny Lukk
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Tur til KaVo i Tyskland

Dato: 08.11.2018 til 11.11.2018
Meld deg på
Bismarckring 39
88400 Biberach

Besøk KaVo i november sammen med Dental Sør

Program:

Ankomst torsdag 8. november hvor vi blant annet har planer om sightseeing, fritid/spabehandling og velkomstmiddag.

Fredagen blir den store fagdagen, hvor vi drar sammen til KaVos fabrikk i Biberach. Her får vi innblikk i flere av KaVos produkttilbud og spennende nyheter. Først får vi innblikk i KaVos instrumentproduksjon, før det etter en liten kaffepause skal handle om uniter. Vi får høre mer om CORONAflex, imaging portfolio og digital workflow med DTX Studio og til slutt LEICA mikroskoper. Hvert tema vil vare rundt 45 minutter til en time. Rundt klokken 15.30 forlater vi fabrikken og drar videre til München for innsjekk på nytt hotell og middag.

Lørdagen har vi satt forslag til flere forskjellige aktiviteter som dere kan melde dere på. Blant disse er dagstur til slottene Neuschwanstein og Linderhof, guidet tur i gamlebyen og Viktualienmarkt (på tysk) eller shopping i byen. Også på lørdagen spiser vi felles middag, denne gang på Zum Augustiner. Søndag blir det tid for egne aktiviteter før vi flyr hjem.

Du booker og betaler flyreisen selv, intern transport i Tyskland dekkes av oss og KaVo. KaVo og Dental Sør dekker en overnatting og en middag hver. Du betaler selv for den siste middagen og natten. (Din egenandel blir i underkant av 2000 kr.) Utflukter dekker du selv.

Høres dette interessant ut? Kontakt Trygve Lea via linken under for mer informasjon.

Begrenset antall plasser.

 

Trygve Lea
Telefon: 908 43 858