Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Skalldyrkurs og grillfest 8. – 9. august 2019

Dato: 08.08.2019 til 09.08.2019
Meld deg på
Havnegata 2
4515 Mandal

Årets Skalldyrkurs, grillfest og festaften

Påmelding til Dental Sørs grillfeste er fortsatt mulig via den grønne "MELD DEG PÅ" knappen nederst.

VATF kurs (Påmeldingen er nå dessverre stengt)
Protetikk, Estetikk og Etikk!

Tannhelsesekretæren 2025

Vest-Agder tannlegeforening har også i år glede av å invitere til Skalldyrskuret. Nytt i år er todelt kurs. Som vanlig for tannlegene torsdag og fredag. Fredag arrangerer vi også kurs for tannhelsesekretærene.

Forelesere:

Øyvin Kvalnes – Etikk og tannhelse. Etikkens verktøy. Ytringsklima. Moralpsykologi.
Torsdag 12 til 16

Øyvind Kvalnes er en norsk forfatter og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi. Kvalnes forsvarte doktorgraden i filosofi ved Universitetet i Oslo i 1998 med avhandlingen Living with Moral Luck. Han er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Forelesning om: Etikk og tannhelse, med en veksling mellom teori og dilemmaer.

Christine Jonsgar – Protetikk, estetikk og etikk.
Fredag 9 til 16

Christine Jonsgar er tannlege i privat praksis, spesialist i protetikk og instruktørtannlege ved Universitetet i Bergen. Forelesninger om blant annet: Estetikk vs etikk.. er estetikk helse? Tannlegeriet og sosiale medier. Er implantater svaret på alt, eller skal vi føle oss mest trygg med den gode gamle MK broen? Skall – skallfasett ikke? Kliniske kasus. Keramer kan vi bruke til ALT. Eller?

Knut Vindal – Tannhelsesekretæren 2025. Hva må den moderne tannhelsesekretæren kunne om……
Fredag 9 til 16

Knut Vindal. Jobber som tannlege og lærer ved tannhelsesekretærutdanningen på Thora Storm videregående skole i Trondheim. Knut har utdannet tannhelsesekretærer siden 1980 og sier at en dyktig tannhelsesekretær er et av de viktigste kvalitetssikringstiltakene man kan ha på en tannklinikk. Foredraget er et dypdykk i tannhelsesekretærkunnskaper og legger vekt på ”Hva må tannhelsesekretæren vite” om: tannskader, perikoronitter, pulpitter, abscesser, postoperative komplikasjoner, legemidler på tannlegekontoret, farmakologiens grunnprinsipper osv.

Grillfesten på torsdag etter kurset er gratis for hele tannhelseteamet m/følge og alle er hjertelig velkommen.

Årets grillmeny står Per Ivans Catering for, og han lover oss masse frisk salater, laks, kylling og grillet peppernakke.

Festen er sponset av Dental Sør og du melder deg på via den grønne “Meld deg på” knappen. enten du skal på kurs eller ikke. Annette fra Mandal Tannteknikk stiller tradisjonen tro med drikke til grill festen.

Festmiddag på fredag er lagt til hotellet med skalldyr bufeet og en drikke inkludert for kr 960,- pr person.
Påmelding via den grønnne “Meld deg på” knappen.

Resten av helgen er det bare å nyte festivalen.
Skalldyrfestivalen på Facebook eller Skalldyrfestivalen.no

Mandals nye og lenge etterlengtede hotell åpnet mai 2019. Våre forhåndsreservasjoner gikk ut 31. mars så har du enda ikke sikret deg et rom kan du sjekke tilgjengeligheten direkte med: post@mandalhotel.no eller mandalhotel.no eller søke opp de andre alternative overnattingsstedene i Mandal.

Tips gjerne dine kolleger om kurset.

 

       

Skalldyrgrillen 2018 ble en koselig kveld hos Dental Sør med god mat fra UMAMI Rock´n´rollfood og underholdning fra ingen ringere enn Svein Lindland og vin sponset av Mandal Tannteknikk. Vi håper at neste års sammenkomst kan bli like bra, om ikke bedre!

 

Jan Thomassen
Telefon: 90110692