Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Praksisplanlegningstur til Climo 3. – 4. oktober i Danmark

Dato: 03.10.2019 til 04.10.2019
Meld deg på
Drejøvei 8
9500 Hobro

PRAKSIPLANLEGGNINGSDAGER I DEILIGE DANMARK?

 

Kun 1,5 timer fra Hirtshals eller Frederikshavn og 1 time fra Aalborg lufthavn ligger Climo-fabrikken, vår hovedleverandør på innredningsløsninger.

3. til 4. oktober 2019 arrangerer vi praksisplanlegningsdager hvor vi samler all vår kompetanse innen alt fra leie/kjøp/kontraktsforhandlinger, skisse og tegnestadiet til ferdige innrednings- og tekniske tegninger.

Vårt mål er alltid at den neste klinikken skal bli den beste, og med hele vårt og Climos team av praksisplanleggere og deres ideer og ønsker skal vi skape magi sammen.

Programmet blir tilpasset deltageren og deres eventuelle prosjekter, og ikke minst vil vi dele på våre og hverandres erfaringer rundt temaer som ergonomi, kommunikasjonsveier, praktisk- og interiørmessing. Dere kan fordype dere i egne prosjekter sammen med en eller flere av oss.

Eddie som har mest erfaring innen praksisplanlegging nevner temaer som: Glass, systemvegger eller ikke, dører og sviller, lys, lyd, miljøstasjon, brann, takheiser og rullestoler, vann, luft og el, sterilen og tekniske rom, kjøling og ventilasjon, universell utforming og blyskjerming som temaer vi kan en del om.

Var egen Rasim pluss Climos erfarne tegnere bidrar med flere titall års erfaringer.

Dere betaler kun reise og hotell, Climo og Dental Sør står for transport måltider og faglige innslag. Vi kan hente på Aalborg flyplass hvis ikke dere velger bil og ferge.

Noen av oss planlegger weekenden i Skagen, og du er velkommen til å «henge med» på en hyggelig weekend i hyggelig Dental Sør-stil.

Endelig reisetidspunkt er ikke fastsatt, men sannsynligvis blir det en torsdag og fredag med mulighet for å tilbringe helgen eller dra hjem fredag etter lunsj.

Kontakt  jan.thomassen@dentalnet.no snarest for å melde din interesse eller få mer informasjon.

Tips gjerne dine kolleger om kurset.