Meny Lukk
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

FDI 2018 i Buenos Aires

Dato: 02.09.2018 til 15.09.2018
Meld deg på

G Travel har i samarbeid med Knut Strand gleden av å invitere på gruppereise til FDI Annual World Dental Congress i Buenos Aires

15.september 2018 I år avholdes FDI Dental Congress fra 05.september til 09.september 2018 i Buenos Aires, Argentina. Vår tur starter allerede søndag ettermiddag 2.september 2018 med flyreise fra Oslo.  Før kongressen besøker vi Iguazú Falls som står på UNESCO’s Verdensarvliste. Her på grensen mellom Argentina og Brasil ligger en rekke spektakulære fossefall som er regnet som verdens største system av vannfall. Etter kongressen i Buenos Aires fortsetter vi til Uruguay med besøk i Montevideo. Her får vi både sightseeing og tid på egenhånd. Etter Montevideo fortsetter vi til Carmelo Resort & Spa for litt ro og avslapping. Avskjedsmiddagen tar vi torsdag 13.september i Buenos Aires før vi neste dag reiser fra Argentina. Ankomst Oslo ut på dagen lørdag 15.september.

Med på turen blir Stats.aut revisor Roar Lohne.
Han vil holde foredrag og være tilgjengelig for å be om råd:
• Skatt: «Skattemessige forhold knyttet til selskap og eiere – nå- og i fremtiden, optimale skatteløsninger og konsekvenser og tilpasninger»
• Avtale- og økonomiske forhold:  «Leietannlegeavtaler – økonomi, muligheter og fallgruver, salg virksomhet, m.m.»• Finans: «Investeringer, sparing i hva og hvordan, risikovurderinger og avkastningsforventninger – konsekvenser og muligheter.  Likviditetsstyring, pensjonsplanlegging, m.m.»

Med på turen blir også Kristin Rosmer Samer som vil informere om temaet: “Felleskatalogen i en tannleges hverdag”.

Det er stor interesse for denne turen, så vi anbefaler en tidlig påmelding. Det er «førstemann til mølla» for det antall turplasser vi har.

Vi ønsker hjertelig velkommen med på tur

Med vennlig hilsen Knut Strand og Jarle Siring