Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

25% rabatt på poser, papp og plater

Vi markerer styrket imagingavdeling med 25% rabatt på forbruksvarer til røntgen. Gjelder poser, papp og plater til vårt røntgenutstyr.

Det finnes to typer originale fosforplater, og våre fosforplater er den av de to som gir best bildekvalitet på røntgenbildene. Slike plater har en levetid på 2 til 4 år for bildekvaliteten gradvis synker, så de må byttes ut en gang i blant. Vi selger i tillegg platene enkeltvis, og ikke bare i pakke på seks stykk!

Poser kan også fås enkeltvis eller på rull.

 

Styrket imagingavdeling

Vi er svært fornøyde med å kunne presentere Lars Thore Hertzenberg som ny leder for Imaging & Digitalization her hos oss i Dental Sør. Han har lang erfaring fra feltet, og er i gang med mange spennende planer for fremtiden. Selger i avdelingen blir Rickard Haltnes, som allerede har ansvar for salg av våre imaging og røntgenprodukter.

Programvare og tekniske løsninger blir bare mer og mer viktig på klinikken, og derfor har vi styrket laget også når det gjelder IT-support. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

 

DEXIS

Mye har skjedd også skjedd på leverandørsiden. Imagingproduktene våre som tidligere kom fra KaVo, Soredex og Digora har blir nå levert av DEXIS. Dette er de samme produktene som tidligere, men de er nå samlet under en ny paraply. Kjente og kjære produkter som Scan eXam, Focus og Carestream blir å finne under det nye merkevarenavnet, som offisielt er i gang fra januar 2023.